11920376_10153154244946819_1325764089_n“Ja – en helt normal kvinde er hun sgu ikke.”

Det er nok den sætning de fleste folk omkring mig kærligt vil bruge for, at beskrive mig kortfattet.

Selvom jeg kun er i 20’erne har jeg allerede oplevet en del. Jeg har medvirket i en Hollywood film, studeret på Fængselsbetjent uddannelsen, været pedel og dørmand, spillet teater, været med i kortfilm og reklamer, rejst i blandt andet Indien og USA.

“I’d rather have a life of ‘oh well’s’, than a life of ‘what ifs’. “

Jeg er en 24 årig jysk pige, som flere gange er blevet opfordret til, at lave en blog om alt det jeg render rundt og laver, samt hvad der forgår i mit hoved.

Til dagligt arbejder jeg i security afdelingen, i Billund Lufthavn.

“You only live once, but if you do it right once is enough”

Jeg er konstant i udvikling og elsker at lære og opleve nye ting. Jeg holder meget af at fundere og filosofere om livet.

Jeg er taknemmelig for det liv jeg har. Både livets op og nedture. Nedture har jeg haft mange af igennem mit liv. Men jeg vil ikke være nogle af dem foruden. De har været en slags gave, som har lært mig meget, rustet mig og gjort mig til den jeg er.

Jeg ønsker at andre mennesker får øjnene op for, hvor let det er, at få et lykkeligt liv, på trods af livets nedture ved hjælp af små ændringer i hverdagen og opdage og se gaverne i de mørke tider i ens liv. Hvis vores liv var uden forhindringer eller problemer ville vi aldrig komme videre og udvikle os.

Jeg håber via denne blog, at kunne inspirer folk til at leve et glad og indholdsrigt liv.


Hvis i skulle have lyst til at kontakte mig, kan i gøre det på

helene.beider@hotmail.com

eller følge med på Facebook

Velkommen til!